Top

Blog

OFFICIAL COVID-19 STATEMENT

Uren, dagen, maanden zijn inmiddels verstreken. Tijden van vooruit kijken, afwachten en leven in de waan van de dag. Hoopten we in maart nog dat we zo snel mogelijk in actie konden komen. Eind augustus staan wij daar anders in. Daarom maken wij ons eigen statement.

“Het PeppCreative Ladies MTB Cycling team zal als team niet deelnemen aan wedstrijden in 2020. De teamleiding heeft in overleg met de rensters en betrokkenen deze beslissing genomen. PeppCreative Ladies MTB Team staat voor een veilige en vertrouwde omgeving waarin onze rensters beter kunnen worden. Juist deze kernwaarden zijn door de huidige Covid-19 situatie niet te handhaven. Doordat onze rensters uit veel verschillende regio’s komen en ook de wedstrijden op veel verschillende plaatsen worden gehouden en de regels en maatregelen per regio en per wedstrijd verschillen trekken wij hier een lijn. Wij willen ten alle tijden voorkomen dat wij elkaar niet beter maken maar juist minder. Ieder risico wordt op dit moment gemeden. Hierdoor zullen sommige van onze dames op eigen gelegenheid deelnemen aan de wedstrijden.”

Het team focust zich dus op volgend seizoen. Hiervoor zijn wij inmiddels al druk in ontwikkeling. Duidelijk is dat 2020 sporen heeft achtergelaten en dat er de komende weken/maanden een aantal wijzigingen gaan plaatsvinden.

Share
No Comments
Add Comment
Name*
Email*
Website